Trece la versiunea mobilă

Un profesor a renunțat la serviciu pentru a plimba câinii și a început să câștige de trei ori mai mult

  1. Știință și spațiu

Un locuitor al New York-ului a renunțat la slujba de profesor pentru a plimba câinii și nu a regretat. Despre modul în care hobbyul  său i-a permis să câștige de trei ori mai mult, relatează New York Post (NYP).

Când Michael Josephs, în vârstă de 34 de ani, era profesor la școală, câștiga 38.000 de dolari pe an. Pentru a-și crește veniturile, bărbatul a început să plimbe câinii. Josephs și-a găsit rapid clienți, deoarece are propriul câine, ale cărui bune maniere au tras atenția vecinilor. Michael era adesea abordat pe stradă și întrebat dacă dresează câinii.

De îndată ce bărbatul a început să plimbe și să dreseze câini, a reușit să fie abordat de o mulțime de clienți. De-a lungul timpului, a decis să renunțe la școală și să se dedice în întregime animalelor. Această decizie s-a dovedit a fi corectă: în 2022, Josephs a reușit să câștige 120 de mii de dolari.

Dându-și seama că aceste servicii sunt la mare căutare, bărbatul a fondat o companie și a angajat cinci persoane. Compania sa nu duce lipsă de clienți.

„Îmi place această afacere. Pentru mine, câinii au fost întotdeauna foarte apropiați! Sunt foarte dedicați și ne oferă atât de multă bucurie”, a conchis Josephs.

Citiți de asemenea