Trece la versiunea mobilă

Renii au provocat haos pe o autostradă din Marea Britanie

  1. Incidente

O șosea importantă din Suffolk a fost închisă pe ambele sensuri ieri, deoarece un «număr mare» de reni se plimbau pe acolo. Poliția a fost chemată la fața locului pe A11, în apropiere de Barton Mills, în jurul orei 15.20, unde a încercat apoi să prindă «renii».

Pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, o utilizatoare a declarat că a rămas blocată «mai bine de o oră» pe carosabil în timp ce renii încercau să fie prinși. Matt Liburn a întrebat pe X pe Autostrăzile Naționale: «Se poate deschide măcar o bandă?».

Autostrăzile Naționale a răspuns: «Din păcate, nu atunci când sunt animale vii care circulă. Acest lucru este pentru siguranța dumneavoastră».

Alți utilizatori de social media s-au grăbit să ridiculizeze situația. Un utilizator pe nume Blue Rebel a postat «Renii lui Moș Crăciun se plimbă», în timp ce un altul a spus «ar putea fi cel mai bizar motiv de închidere din istorie».

Un alt utilizator a scris: «Vorbești serios? Cineva să le spună că este cu trei săptămâni mai devreme». 

Renii au părăsit în cele din urmă drumul în jurul orei 17.20 și acesta a fost redeschis la scurt timp după aceea, au declarat oficialii.

Într-o actualizare pe X, fostul Twitter, National Highways East a confirmat că poliția a închis A11 «în ambele direcții între A1134 și A1101».

Nu există reni sălbatici în Anglia și nu este clar de unde au venit animalele

Citiți de asemenea