Trece la versiunea mobilă

O turistă a comandat un homar de 200 de euro la un local de lux și apoi l-a eliberat în mare

  1. Incidente


O turistă din Elveția a comandat un homar la un restaurant de elită, prețul acestuia fiind de 200 de euro. După ce chelnerul i l-a adus, femeia l-a eliberat în mare.

Incidentul a avut loc la un local de coastă specializat în fructe de mare din Olbia, Sardinia. Femeia a venit la restaurant împreună cu soțul ei. Printre mâncărurile comandate pentru cină s-a numărat și homarul catalan servit cu linguine.

Când chelnerul a adus homarul viu pentru a-l cântări și evalua costul său, femeia s-a răzgândit. Ea a întrebat personalul restaurantului dacă creatura va suferi dacă va cădea în apă de la înălțime. Angajații i-au răspuns că nu se va întâmpla nimic. Atunci, ea a luat cu grijă crustaceul și l-a aruncat în mare. În cele din urmă, delicatesa s-a îndepărtat. Toate acestea au fost înregistrate pe camera de telefon a soțului turistei din Elveția.

«La început am crezut că glumește. Dar femeia era fericită că și-a îndeplinit dorința, și noi ne-am bucurat împreună cu ea», a declarat proprietarul restaurantului, Antonio Fasolino, citat de The Daily Mail.

Citiți de asemenea