Trece la versiunea mobilă

Peggy, cea mai urâtă cățelușă din Marea Britanie

  1. Animale

Peggy, care reprezintă o încrucișare între un pug și rasa de câine chinezesc cu creastă, a câștigat concursul pentru titlul de cel mai urât câine din Marea Britanie — această decizie a fost luată în rezultatul unui concurs desfășurat pe site-ul ParrotPrint.com.

Cățelușei îi place să fie în centrul atenției și are un cont dedicat pe Instagram. Stăpâna ei a înscris-o în concurs, trimițând organizatorilor cererea de înscriere, dar și mai multe fotografii.

Peggy a fost ultimul cățel dintre cei adoptați, pentru că oamenii erau, aparent, descurajați de aspectul său fizic. În ciuda aspectului neobișnuit al cățelușului, Holly Middleton din Yorkshire, a decis că dorește s-o adopte.

«Am iubit-o din clipa în care am văzut-o. Avea ochii mari și căprui, un smoc de păr alb și limba ei întinsă într-o parte. Mi-a părut rău pentru ea. Avea șase luni și simțeam că nimeni nu o vrea. Nu ne-am propus să luăm un câine ciudat. Sper că ceea ce am făcut îi încurajează pe oameni să treacă cu vederea micile defecte ale acelor câini lăsați deoparte,» spune proprietara.

Ca premiu, cățelușa se va răsfăța la un spa destinat animalelor de companie, va fi aranjată și, ulterior, va participa la o ședință foto profesională.

Pre;edintele juriului, Matt Dahen, a remarcat că atât el, cât și colegii săi, sunt farmecați de câștigătoare0.

„Nu m-am gândit niciodată că vom găsi un câine care să fie și urât și drăguț în același timp”, a spus Daehyun.

Citiți de asemenea